Muzikale avond voor het Alma Inloopershuis

Muziek verbindt. Mensen laten zich troosten, geruststellen en ontroeren door muziek. Alle reden dus om muziek in te zetten op Wereldkankerdag op 4 februari.

KWF Almelo organiseert een muzikale avond die vanuit jouw huiskamer te volgen is vanaf 20.00 uur op radio en TV via AAFM en AAVISIE.

Voor slechts € 4 kun je een verzoeknummer met een boodschap aanvragen. De Almelose DJ Andre Tuller zal het verzoeknummer draaien en je boodschap voorlezen.

Vraag nu je verzoekplaat aan
Doneer via deze pagina € 4 en geef bij ‘Jouw bericht op de actiepagina van KWF Almelo’ aan welk nummer je wilt horen. Noem titel en artiest. Zet daaronder je boodschap.

Je kunt ook anoniem je verzoeknummer aanvragen. Die nummers worden ook gedraaid en de boodschap wordt voorgelezen zonder te vermelden wie de aanvrager is. Wil je dat, zet dan het vinkje bij ‘Ik blijf graag anoniem als donateur.’
LET OP: Vraag je verzoeknummer aan voor 1 februari.

De opbrengst gaat naar het Alma Inloopershuis in Almelo, een laagdrempelige ontmoetingsplek waar mensen, die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met kanker zonder afspraak binnen kunnen lopen voor een kop koffie en een luisterend oor.

Je mag natuurlijk ook een bedrag doneren zonder dat je een verzoeknummer aanvraagt.