Geannuleerd: Ervaar een Reiki behandeling

In verband met het coronavirus kan deze bijeenkomst helaas niet doorgaan.

Op donderdag 15 oktober starten we na een stop van enkele maanden weer met onze Reiki workshop in het Alma Inloopershuis. Deze workshop word voor het eerst gegeven door Natalie Grob vanaf 10.00 tot 15.00 uur. Een Reiki sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Wilt u graag vermoeidheid, angsten, stress of lichamelijk klachten aanpakken? Denk dan eens aan een Reiki behandeling.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”.
“Rei” staat voor universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.

Reiki is een Japanse techniek die onze positieve kwaliteiten versterkt. Het vermindert stress, ontspant, geeft sneller herstel en vermindert klachten. Wanneer er pijnklachten optreden, kan het deze verlichten, bij stress helpt het je meer bij jezelf te blijven. Bij moeilijke situaties levert het helderheid en inzichten op.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. Door middel van handoplegging wordt de energie via de handen doorgegeven. De één voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van, maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar een Reiki behandeling? Meld u dan aan via [email protected] of via de telefoon: 06-30892929.

Op donderdag 15 oktober is de therapeut in het Alma inloopershuis aanwezig om u een Reiki behandeling te laten ervaren.

Bekijk hier de volledige lijst met activiteiten deze is óók te vinden in onze online agenda.