Workshop “schrijven helpt”

Schrijven helpt! Het levensverhaal als een leidraad voor het leven

Veel mensen ervaren tijdens en na de behandeling van kanker dat er allerlei vragen op hen afkomen: vragen over henzelf en over anderen, over de betekenis van hun leven en over de invulling van de toekomst: ‘Wie ben ik?’, ’Wat is de zin van mijn leven?’, ‘Wat beweegt mij?’ ‘Met wie of wat voel ik mij verbonden?’ Hierover schrijven en hierop reflecteren geeft zin aan je leven.

In een workshop van 2 uren gaan we ontdekken wat schrijven met ons doet. Vanuit een actueel thema voor jou ga je aan het schrijven. Naderhand is er de mogelijkheid je verhaal of een deel ervan voor te lezen. De andere deelnemers krijgen de gelegenheid je vragen te stellen die helpend zijn om nog meer door te denken over wat je geschreven hebt. Je kiest zelf welke vragen je wilt beantwoorden..

De groep bestaat uit 6-8 personen. En we spreken af dat wat we met elkaar in vertrouwen delen binnen de groep blijft. Heb je altijd al eens willen schrijven, maar het komt er maar niet van, aarzel dan niet en geef je op!

Bij wie

Geef je op door een email te sturen naar [email protected] of via het telefoonnummer 0630892929.

Ook als je vragen hebt, kun je een mail sturen. Er wordt dan contact met je opgenomen door Akke Fokje Stienstra, geestelijk verzorger in ZGT en psycho- oncologisch hulpverlener. Zij leidt de workshop.

Datum en tijd workshop en plaats

Vrijdag 30 oktober  13.30-16.00 uur

Alma Inloopershuis, Zilvermeeuw 14,  7609 RZ Almelo

Bekijk hier de volledige lijst met activiteiten deze is óók te vinden in onze online agenda.