We gaan weer open

Na een periode van 10 weken gesloten te zijn geweest is het Alma Inloopershuis per 2 juni weer geopend voor onze gasten en wij zijn blij u vanaf die datum weer te mogen  ontvangen.  Er zijn inloop ochtenden en middagen en de activiteit “mindful wandelen” wordt ook opgestart en zal wekelijks georganiseerd worden.  Onze openingstijden staan vermeld in de agenda op onze website en wijken af van de reguliere tijden (beperkte dagdelen).

Wij verzoeken u, in het belang van uw en onze gezondheid, onderstaande maatregelen zorgvuldig toe te passen en te respecteren. Wij willen u weer graag ontmoeten maar boven alles geldt: de veiligheid van de gasten en vrijwilligers staat voorop.

  • We houden ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM. Mocht u griep- of verkoudheidsklachten hebben dan verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen als u van plan bent ons te bezoeken.
  • Indien u twijfelt of het voor u verantwoord is om het Alma Inloopershuis te bezoeken, raden wij u aan om eerst contact met uw behandelend arts op te nemen om mogelijke risico’s in te schatten voor een bezoek aan het Inloopershuis.
  • Indien u bij binnenkomst in ZGT nog niet uw handen heeft gedesinfecteerd met handalcohol dan eerst uw handen wassen met water en zeep in het rolstoeltoilet voordat u het Alma Inloopershuis binnen gaat.
  • Houd altijd minimaal anderhalve meter afstand, dat is twee armlengtes.
  • Wij verzoeken u om zelf uw jas op te hangen op minimaal 20 cm van eventuele andere jassen.

Helaas kunnen wij u vanuit veiligheidsoverweging geen hand geven bij binnenkomst en vertrek. Wel een vriendelijke woord en glimlach!

Namens alle vrijwilligers, het bestuur en de coördinator heten wij u weer van harte welkom.