Open dag 12 oktober

Uitnodiging éénjarig bestaan Alma Inloopershuis

 

Met groot genoegen nodigt het bestuur van het Alma Inloopershuis u uit voor de open dag op zaterdag 12 oktober ter ere van ons 1 jarig bestaan. De open dag is georganiseerd om onze samenwerking te vieren maar ook om iedereen kennis te laten maken met wat er allemaal wordt georganiseerd voor onze gasten vanuit het Alma Inloopershuis!

Dankzij onze partners hebben we een aantrekkelijk programma waar men kennis kan maken met de verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

Van 11.00 – 15.00 uur:

Zijn er diverse workshops o.a. schilderen. Daarnaast hebben we stands met informatie over huidanalyse door schoonheidsspecialiste Marleen Van Coeverden, Mammacare door Margreet Dik, “Look good en Feel Better” de prostaatkankervereniging en Finkers Hairmasters aanwezig. Een van onze sponsoren de Almeloloopers zullen ook met een stand aanwezig zijn.

Van 11.00 – 12.00 uur wordt  de workshop “Schrijven helpt” gegeven.
Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers kunt u met onze gastvrouwen/vrijwilligers kennismaken en in gesprek gaan.

Wij hopen u op zaterdag 12 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur in het Alma Inloopershuis te mogen begroeten op onze eerste verjaardag!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur, vrijwilligers en coördinator Alma Inloopershuis

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.