Alma Inloopershuis blijft nog tot 1 juni gesloten

Het is al weer ruim drie weken geleden dat we het Alma Inloopershuis fysiek hebben moeten sluiten. Wel is er diverse keren telefonisch contact geweest tussen een aantal van onze gasten en vrijwilligers van het Alma Inloopershuis. Deze contacten worden erg gewaardeerd door de gasten. Op deze wijze is het wel mogelijk om een luisterend oor te bieden in deze onzekere tijd.

Helaas kunnen we nog niet ons Alma Inlooperhuis openstellen, het IPSO adviseert alle inloophuizen om tenminste tot 1 juni de deuren gesloten te houden, conform het beleid van kabinet en RIVM.

We blijven zeker bereikbaar voor onze gasten en hun naasten. Als een gast een gesprek wil hebben met een vrijwilliger dan kan dat via het mobiele nummer 06-30892929. Dit nummer is bemand op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur. Via dit nummer wordt de gast doorverwezen naar een (specifieke) vrijwilliger.

Een telefoongesprek of beeldbellen kan enorm helpen om mensen steun te bieden in deze moeilijke tijd.

Wij proberen via de Alma Inloopers website en social media toch zoveel mogelijk ‘open’ te zijn. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden wij u via de nieuwsbrief op de hoogte.

Het aankomend weekend is het Paasweekend. Ondanks deze onzekere Corona tijd willen wij u toch namens het bestuur, vrijwilligers en coördinator van het Alma Inloopershuis goede Paasdagen thuis en sterkte toewensen.