Mindfulness-
workshop

Graag wil ik mezelf even voorstellen; mijn naam is Frieda Eisen en ik geef vanaf 2015 Mindfulnesstrainingen. Naast diverse scholingen op het gebied van Mindfulness en Coaching ben ik gecertificeerd als Toegepast Psycholoog en GGZ-agoog. Ik ben van Drentse origine en opgegroeid op de boerderij. Ik hou van buiten zijn en ben een fervent wandelaar. In 2013 heb ik meegedaan aan de beklimming van de Alpe d’HuZes, het prachtige evenement om geld in te zamelen voor het KWF.

Mindfulness klinkt voor sommigen als iets zweverigs, iets geheimzinnigs. Voor mij als nuchtere Drentse heeft het een heel andere lading. Wat is er geheimzinnig aan stevig met je beide voeten op de grond staan? Aan gewoon ademhalen? Aan mild zijn voor jezelf? Ik ben overtuigd van de werking ervan en mijn passie voor Mindfulness neemt nog steeds toe door resultaten die ik zie en hoor tijdens de trainingen. Erg mooi om te horen dat deelnemers bewuster gaan leven én meer rust en balans vinden in hun dagelijkse bestaan.

Op woensdag 4 september is er in het Alma Inloopershuis een workshop van 14:00 uur tot 15:30 uur en ik hoop u daar te mogen ontmoeten. Tot ziens!

Frieda Eisen