Medewerker marketing en communicatie gezocht

Medewerker marketing en communicatie (vrijwilliger) Alma Inloopershuis

Heb jij ervaring met social media, (online) campagnes en het beheer van websites? Ben jij praktisch ingesteld (advies én uitvoering), zelfstandig en creatief? Heb jij oog voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (online) communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:
Als communicatieadviseur betreffen je werkzaamheden de (online) communicatie gericht op de verschillende doelgroepen van het Alma Inlooperhuis. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en aanleveren van relevante content voor de website en social media, webcare en monitoring van de website en social media, het bijhouden van de social media kanalen, social media advertising en de publiekscommunicatie in de breedste zin van het woord. Daarnaast beheer en onderhoud je de website in samenwerking met de webdeveloper.

Het betreft een vrijwillige functie van 2 tot 4 uur per week. Je voert de werkzaamheden uit in het Alma Inloopershuis.

Heb je na het lezen van deze vacature interesse gekregen in de functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] Heb je vragen? Neem dan contact op met Janke Krommendijk via 06 48 98 06 13 of [email protected] Ook verwijzen je graag naar onze website: www.almainloopershuis.nl

Over het Alma Inloopershuis:
Het Alma Inloopershuis wordt georganiseerd vanuit een stichting en gerund door een coördinator en geschoolde vrijwilligers. Sommige vrijwilligers zijn ex-patiënten of hebben een ziekte van dichtbij meegemaakt. Bezoekers kunnen gedurende hun hele ziekteproces én daarna terecht bij het Alma Inloopershuis. In onze gezellige huiskamer bieden onze gastvrouwen en heren een luisterend oor, bij een kopje koffie of thee. Ook organiseert het Alma Inloopershuis voorlichtingsbijeenkomsten, workshops en cursussen.

Doelstelling Alma Inloopershuis:
Het Alma Inloopershuis is een ontmoetingsplek waar mensen kunnen binnenlopen die bijvoorbeeld te horen hebben gekregen dat ze kanker hebben of een andere diagnose met weinig tot geen perspectief op herstel. Het Alma Inloopershuis ondersteunt deze mensen in het terugvinden van de regie op hun leven en het vergroten van de veerkracht.