Massage bij kanker

Massage bij kanker Heeft u behoefte aan een moment van ontspanning als u kanker heeft of heeft gehad? Dat kan door middel van massage. Het kan zelfs zijn dat door de ontspannende massage de pijn vermindert, dat u zich beter gaat voelen of rustiger wordt.

Pitjit massage
Pitjit is een Indonesische massage. Pitjitten is het aanraken van uw grootste zintuig: de huid. Door de huid te beroeren en in beweging te brengen wordt het gehele lichaam geraakt, verzacht de stemming en wordt de geest tot rust gebracht. Bij ziekten, een behandeling of operatie of bij revalidatie kan het genezingsproces positief beïnvloed worden door deze massage. Door een betere doorbloeding kan uw lichaam afvalstoffen beter afvoeren en de benodigde stoffen voor herstel sneller aandragen. Een pitjit massage helpt uw lichaam in balans te brengen en uw geest te ontspannen.

Geniet van de zachte aanraking op een voor u prettige manier. Dat is voor iedereen anders, gezien de vele vormen van kanker, behandelingen en bijwerkingen. Een ‘normale’ massage is vaak ongeschikt voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Door rekening te houden met uw specifieke oncologische klachten wordt de massage daarop aangepast.

Reiki
Wanneer u kanker heeft komt er veel op u af. Mogelijk krijgt u een fysiek en mentaal pittige oncologische behandeling. Het is belangrijk dat u dan goed voor uzelf zorgt. En dat gaat verder dan tijdig uw medicatie slikken en een eventuele operatie ondergaan. Ik kan u helpen om de stress die dat met zich mee brengt te verminderen. Uw lichaam krijgt een energetische reinigingsbeurt. Helende energie doet zijn werk en overtollige en zware energie mag worden afgevoerd. Hierdoor kan ik u ondersteunen om de behandeling beter aan te laten slaan. Het kan zijn dat de medicatie beter zijn werk doet en dat de bijwerkingen worden verminderd. U kunt beter ontspannen en de mentale en fysieke pijn kan worden verzacht.

Aanmelden
vanaf half april kan men zich daarvoor aanmelden via de website en tel 0630892929.