Gastvrouwen/gastheren gezocht!

Alma Inloopershuis zoekt gastvrouwen/-heren.

Het Alma Inloopershuis is op zoek naar vrijwilligers die gastvrouw/gastheer willen zijn voor haar gasten.

Het Alma Inloopershuis is een ontmoetingsplek waar mensen kunnen binnenlopen als ze bijvoorbeeld te horen hebben gekregen dat ze kanker hebben of een andere ongeneeslijke ziekte zoals bijvoorbeeld hart- en/of  longfalen met weinig perspectief op herstel. Het Alma Inloopershuis is er voor de betrokkene zelf en hun naasten.

In het Alma Inloopershuis kunnen mensen daarover praten, ondersteuning verwachten en informatie krijgen. Tevens kan men hier lotgenoten ontmoeten.

In het Inloopershuis kom je in contact met mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Het is essentieel dat je goed kunt luisteren zonder ‘zelf in te vullen’, betrokken bent en te allen tijde de gast en diens behoefte centraal stelt. Je moet zelfstandig kunnen werken en ook goed kunnen samenwerken met de andere vrijwilligers.

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor het Inloopershuis. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer, en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via verdiepende trainingen.

Tevens zoeken wij daarnaast specifiek een vrijwilliger voor het beheer van onze website en alle social media berichten.

Meer informatie over het Alma Inloopershuis lees je op onze website: almainloopershuis.nl
Interesse? neem dan contact op via de mail: [email protected] of telefonisch
06 30892929