Bijeenkomst lotgenoten borstkanker

Bijeenkomst lotgenoten borstkanker

Op donderdag 8 juni a.s. organiseert het Alma Inloopershuis een lotgenotenavond voor borstkankerpatiënten. Onder leiding van coach Miranda Molendijk kunt u ervaringen uitwisselingen en vragen stellen.

Bent u nog bezig met de behandeling van borstkanker of heeft u deze gehad, dan bent u van harte welkom. Tijdens en na deze behandeling heeft u bijvoorbeeld nog last van bijwerkingen, of heeft u moeite uw leven weer op te pakken. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u hierover met elkaar in gesprek gaan. Contact met lotgenoten kan vaak verhelderend en informatief werken.

Miranda Molendijk is ervaringsdeskundige en als vrijwilliger werkzaam bij het Alma Inloopershuis. Als gastvrouw, yogadocent en mindful wandelcoach heeft zij ervaren hoe waardevol het kan zijn om ervaringen, onzekerheden, verdriet, maar ook mooie momenten met lotgenoten te delen.

De bijeenkomst is gratis en is van 19.30 tot 21.30 uur in het Alma Inloopershuis in ZGT locatie Almelo. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar [email protected]

Centrum voor leven met en na kanker

Het Alma Inloopershuis is een regionaal centrum voor leven met en na kanker. Een ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor een luisterend oor, een goed gesprek en ontspannende en creatieve activiteiten. Daarnaast is het contact met lotgenoten erg belangrijk.

 

Een afspraak maken is niet nodig, je kunt zo binnen lopen, wij zitten aan de zorgboulevard in ZGT locatie Almelo. Kijk voor meer informatie en onze openingstijden op onze website www.almainloopershuis.nl