Alma Inloopershuis kan in 2022 starten met lotgenotenbijeenkomst

Afgelopen dinsdag was Pedro Swier, Algemeen Directeur Vredehof Uitvaartverzorging, op bezoek bij het Alma Inloopershuis in Almelo. En niet zonder reden. Het Alma Inloopershuis mocht van het Vredehof Donatiefonds een mooie cheque van 2.500,–  in ontvangst nemen voor het organiseren van lotgenotenbijeenkomsten.

Nel Nienhuis, bestuursvoorzitter van het Inloopershuis is hier heel blij mee. “De afgelopen twee jaar hebben we deze groepsbijeenkomsten door corona helaas niet kunnen organiseren, maar deze bijeenkomsten zijn heel gewenst, juist het contact met lotgenoten onderling is zo belangrijk. Natuurlijk stond ook de afgelopen 2 jaar onze deur open, maar het contact bestond voornamelijk uit 1 op 1 gesprekken. Het is zo fijn om dan nu weer groepsbijeenkomsten te kunnen organiseren, de donatie van Vredehof is dan ook heel welkom.”
“En dat is waar wij het voor doen!” geeft Pedro Swier aan. “Het Vredehof Donatiefonds is speciaal voor dit soort maatschappelijk belangrijke projecten. Vredehof In dienst van het leven, dat is waar wij voor staan en deze donatie is daar een heel mooi voorbeeld van.”

Kijk voor meer informatie op www.vredehof.nl en www.indienstvanhetleven.nl