Alma Inloopershuis houdt Open Huis

Het Alma Inloopershuis, regionaal centrum voor leven met en na kanker, houdt op vrijdag 24 juni a.s. Open Huis. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 14.00 uur en 19.00 uur in onze locatie aan de zorgboulevard in ZGT Almelo.
Tijdens het Open Huis kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met onze vrijwilligers. Zij vertellen u graag wat het Alma Inloopershuis kan betekenen voor mensen die leven met en na kanker. Of het nu gaat om een luisterend oor, een goed gesprek of het contact met lotgenoten. Ons doel is ondersteuning te bieden in het terugvinden van de regie van het leven en het vergroten van veerkracht.
Daarnaast kunt u tijdens dit Open Huis kennis maken met de verschillende activiteiten en workshops die wij aanbieden. Denk hierbij aan diverse soorten massages, mindful wandelen of schilderen. Een aantal activiteitenbegeleiders is aanwezig om uitleg te geven.
Ook een bijdrage leveren?
Om geld in te zamelen voor het Alma Inloopershuis organiseren wij tijdens het Open Huis een loterij waar leuke prijzen zijn te winnen en verkopen wij boeken. Door verschillende bedrijven en particulieren zijn voor de loterij prijzen beschikbaar gesteld. Ook zijn wij voor een belangrijk deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Gemotiveerde mensen die een bijdrage willen leveren aan onze stichting. Is dit iets voor u? Laat u informeren tijdens het Open Huis. U bent van harte welkom!