4 februari Wereld Kankerdag

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1580391484462{margin-bottom: 0px !important;}”]Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari)  wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker – én voor hun naasten of nabestaanden – te onderstrepen.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom in ons Inloophuis in het ZGT in Almelo. Daarnaast zijn wij ook aanwezig op de informatiemarkt op 4 februari in het ZGT in Hengelo.

Informatiemarkt

Binnen ZGT-locatie Hengelo wordt een informatiepunt ingericht rondom Kanker. Hier bieden we informatie aan over allerlei facetten: Van het omgaan met de gevolgen van kanker tot preventie en uiterlijke verzorging.

Het Alma Inloopershuis is 4 februari van 10:00 tot 13:00 aanwezig met een stand op de informatiemarkt in ZGT Hengelo in de entreehal (bovenaan de roltrap).

Op deze markt zijn onderstaande partijen aanwezig om informatie te geven:

  • ZGT (medisch specialistische zorg).
  • Alma Inloopershuis (lotgenotencontact, bijeenkomsten, workshops of ontspanning).
  • Helon (Huid- en laserspecialist).
  • Margreet Dik Compressie & Mammacare Specialist (badkleding, lingerie en toebehoren voor dames met en na borstkanker).
  • Finkers Hairmasters (haarverzorging en haarwerken tijdens oncologische therapie, bijvoorbeeld chemotherapie of bestraling).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]